Міжнародний Науково-технічний Університет

Уклад.: Зеніна І. В., Добровольський В. Е. Фізичне виховання: Спортивна гімнастика: навч. посіб. — Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. — 83 с.

Малинський І. Й., Крупеня С. В. Гімнастика: навч. посіб. — Ірпінь: Університет ДФС України, 2021. — 226 с. — ISBN 978-966-337-626-4

Чустрак А. П. Нетрадиційні види гімнастики. — Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2021. — 39 с.

Уклад: Тулайдан В.Г., Шелєхова Т. В. Методика організації уроку гімнастики у загальноосвітній школі: навч. посіб. — Ужгород, "Бест-Принт", 2021. — 112 с.

Славітяк О. С. Атлетична гімнастика: Навч. посіб. — Миколаїв: МНУ імені В.О. Сухомлинського, 2016. — 154 с.

Книжок у каталозі: 3180
Книжок у електр. бібліотеці: 5985
Усього літератури: 9165
Відвідувачів на сайті: 52
Користувачів у каталозі: 357

Сайт МНТУ

Центр дистанційної освіти

Логін:
Пароль:

Електронна бібліотека


 

Повна інформація про літературу

Назва

Основи охорони праці: Підручник.

Автори

Гандзюк М. П.; Желібо Є. П.; Халімовський М. О.

Перебуває у підрозділах

331. Праця. Кадри. Охорона праці. Безпека життєдіяльності

Видавець

К.: Каравела

Дата видання

2008

Кількісна характеристика

384 c.

Номер тому

4-е вид.

Вид документа

Триваюче видання

Мова

Українська

Авторський знак

Г 19

УДК

331.45(075.8)

ББК

65.247я73

Анотація

Підручник складено відповідно до типової програми нормативної дисципліни "Основи охорони праці". Крім загальнообов’язкових питань, розглядаються соціальні та економічні аспекти охорони праці, включено новий розділ "Фізіологія та психологія праці", відомості про охорону праці користувачів персональних комп’ютерів. Також наведені норми та правила безпеки іонізуючих, неіонізуючих та лазерних випромінювань, що утворюються під час роботи різних фізичних та електричних приладів та установок. Останній розділ присвячений вивченню питань надання першої долікарської допомоги потерпілим при нещасних випадках та в екстремальних ситуаціях. Розрахований на вивчення цієї дисципліни студентами загально-інженерних, економічних, педагогічних та різних гуманітарних спеціальностей вищих закладів освіти України. Також може бути корисним для широкого загалу інженерно-технічних працівників різних галузей промисловості. Автори вважають, що деякі розділи підручника можуть бути використані для фахової підготовки та спеціалізації з охорони праці випускників вищих навчальних закладів освітньо-кваліфікаційних рівнів "спеціаліст" та "магістр".

ISBN

966-8019-01-6

Для перегляду посилань на літературу, необхідно вказати пароль.
Дізнатись пароль

Пароль: