Міжнародний Науково-технічний Університет

Антонюк А. В. гр. зМ-01. Мотивація персоналу підрозділу підприємства. — Київ: МНТУ, 2025. — 84 с.

Юсько Д. В. гр. М-11. Підвищення конкурентоспроможності продукції. — Київ: МНТУ, 2025. — 89 с.

Чокіне К. Р. гр. М-11. Оцінювання інвестиційної привабливості підприємства. — Київ: МНТУ, 2025. — 74 с.

Черняк Д. В. гр. М-11. Конкурентний аналіз та визначення конкурентних переваг. — Київ: МНТУ, 2025. — 74 с.

Фалько С. В. гр. М-11. Сегментація ринку та вибір цільового сегмента підприємства. — Київ: МНТУ, 2025. — 66 с.

Книжок у каталозі: 3438
Книжок у електр. бібліотеці: 7898
Усього літератури: 11336
Відвідувачів на сайті: 144
Користувачів у каталозі: 357

Сайт МНТУ

Центр дистанційної освіти

Логін:
Пароль:

Електронна бібліотека


Знайти літературу

Сортувати за автором за назвою

Структура бібліотеки -> Бібліотека -> 61. Медичні науки -> 613.2 Дієтика. Гігієна харчування ->

1. Бабієнко В. В., Мокієнко А. В. Пропедевтика гігієни: підручник: у 2 т. Т. 2. — Одеса : Прес-кур’єр, 2022. — 364 с. — ISBN 978-617-7797-35-6
2. Бабієнко В. В., Мокієнко А. В., Грузевський О. А. Гігієна закладів охорони здоров’я: навч. посіб. — Одеса: Прес-кур’єр, 2022. — 444 с.
3. Бабієнко В. В., Мокієнко А. В., Грузевський О. А. Фармацевтична гігієна: навч. посіб. — Одеса: Прес-кур’єр, 2022. — 324 с. — ISBN 978-617-7797-37-0
4. Гарлінська А. М., Ляшевич А. М., Грищук С. М. Гігієна і санітарія в галузі: інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять. — Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. — 64 с.
5. Гвоздій С. П. Раціональне та здорове харчування: методичні вказівки. — Одеса : Одес. нац. ун-т. ім. І. І. Мечникова, 2019. — 36 с.
6. Давидова О. Ю. Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства : підручник. — Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2024. — 234 с. — ISBN 978-966-695-600-5
7. Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Горбань В. Г. [та ін.] Основи фізіології харчування: навч. посіб. — Харків: ХДУХТ, 2017. — 216 с.
8. Євлаш В. В., Головко М. П., Прісс О. П. Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства: навч. посіб. — Х. : ХДУХТ, 2019. — 233 с. — ISBN 978-966-2678-58-1
9. Зубар Н. М. Основи фізфології та гігієни харчування: підручник. — Київ: Центр учбової літератури, 2010. — 336 с. — ISBN 978-966-364-996-2
10. Коренєва Є. М., Кожокар Л. Д., Єлькін А. В. Навчання дітей правил особистої гігієни: посібник. — Київ, 2022. — 92 с.
11. Кручаниця М. І., Миронюк І. С., Розумикова Н. В. [та ін.] Основи харчування: підручник. — Ужгород: Вид-во УжНУ "Говерла", 2019. — 252 с. — ISBN 978-617-7333-94-3
12. Ляшевич А. М., Лупаїна І. С., Корнійчук Н. М. Основи фізіології і гігієни харчування: Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять. — Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. — 51 с.
13. Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цихановська І. В. Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навч. посіб. — Харків: УІПА, 2012. — 371 с.
14. Укл.: Брич В. В., Білак-Лук’янчук В. Й., Слабкий Г. О. Здорове харчування: збірник матеріалів для працівників системи охорони здоров’я. — Ужгород, 2020. — 64 с.
15. Уклад. Цокало О. О. Здорове харчування – основа гармонійного розвитку: рекомендаційний покажчик літератури. — Мико- лаїв : МНАУ, 2022. — 56 с.
16. Упоряд. Онопрієнко О. В., Онопрієнко О. М. Основи фізіології та гігієни харчування: Навч. посіб. — Черкаси : ЧДТУ, 2021. — 138 с.
17. Шенуар О. В. Основи безпеки харчових продуктів та система НАССР в закладах ресторанного господарства: навч. посіб. — Рівне, 2023. — 94 с.