Міжнародний Науково-технічний Університет

Ющишина Л. О. Групова динаміка та комунікації (тренінг): курс лекцій. — Луцьк: Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022. — 170 с.

Виноградова О. В., Євтушенко Н. О. Групова динаміка та комунікації: навч. посіб. — Київ: ДУТ, 2018. — 223 с.

Пелех О. Б., Юськів Б. М. Проєктний аналіз і управління проєктами: навч. посіб. — Рівне: О. Зень, 2023. — 209 с. — ISBN 978-617-601-430-0

Дзяна Г. О. Комунікації в публічному управлінні: навч. посіб. — Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2024. — 224 с. — ISBN 978-966-941-983-5

Світлична В. Ю., Александрова С. А. Ефективні комунікації в готельно-ресторанному господарстві : навч. посіб. — Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2025. — 173 с.

Книжок у каталозі: 3463
Книжок у електр. бібліотеці: 8281
Усього літератури: 11744
Відвідувачів на сайті: 24
Користувачів у каталозі: 357

Сайт МНТУ

Центр дистанційної освіти

Логін:
Пароль:

Електронна бібліотека


 

Повна інформація про літературу

Назва

Основи фізіології і гігієни харчування: Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять

Автори

Ляшевич А. М.; Лупаїна І. С.; Корнійчук Н. М.

Перебуває у підрозділах

613.2 Дієтика. Гігієна харчування

Видавець

Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка

Дата видання

2022

Кількісна характеристика

51 с.

Мова

Українська

Авторський знак

І-72

УДК

611:612:613.2

Для перегляду посилань на літературу, необхідно вказати пароль.
Дізнатись пароль

Пароль: