Міжнародний Науково-технічний Університет

Ковбасенко Ю. І. Зарубіжна література. 10 клас: рівень стандарту: підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. — Київ: Літера ЛТД, 2018. — 224 с. — ISBN 978-966-178-911-0

Ковбасенко Ю. І. Зарубіжна література. 11 клас: рівень стандарту: підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. — Киів: Літера ЛТД, 2019. — 256 с. — ISBN 978-966-945-075-3

Андерсон О. А., Вихренко М. А., Чернінський А. О. [та ін.] Біологія і екологія. Рівень стандарту. [11 клас]: підруч. для 11 кл. закл. заг. серед. освіти. — Київ: Школяр, 2019. — 215 с. — ISBN 978-966-1650-67-0

Гісем О. В. Всесвітня історія: підручник для 10 класу. — Харків: Ронок, 2018. — 176 с. — ISBN 978-617-09-4341-5

Гісем О. В. Всесвітня історія. Підручник для 11 класу. — Харків: Ранок, 2019. — 224 с. — ISBN 978-617-09-5217-2

Книжок у каталозі: 6885
Книжок у електр. бібліотеці: 4362
Усього літератури: 11247
Відвідувачів на сайті: 63
Користувачів у каталозі: 1396

Сайт МНТУ

Центр дистанційної освіти

Логін:
Пароль:

Електронний каталог


Знайти літературу

Сортувати за автором за назвою

Структура каталогу -> 65. Менеджмент. Організація виробництва -> 658. Організація виробництва ->

1. Дунська А. Р., Жалдак Г. П. Соціально-економічний механізм забезпечення інноваційного розвитку машинобудівних підприємства: монографія. — Київ : Кондор, 2017. — 232 с. — ISBN 978-617-7582-37-2
2. Захаров М. В. Безпечність виробничих процесів, надійність технологічних систем і прогресивні методи обробки заготівок у машинобудуванні : навч. посіб. — Київ : ІЗМН, 1998. — 200 с. — ISBN 5-7763-9156-3
3. Круш П. В., Тульчинська С. О., Тульчинський Р. В. [та ін.] Внутрішній економічний механізм підприємства:Навч. посібник. — К.: ЦНЛ, 2008. — 206 с. — ISBN 978-966-364-575-9
4. ред. Волков О. И. Экономика предприятия : учебник. — Москва : Инфра-М, 1998. — 416 с. — ISBN 5-86225-476-5
5. ред. Мостенко Т. Л. Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості : Підручник. — Київ : Кондор, 2012. — 492 с. — ISBN 978-966-351-392-8